Egy nap fehérnemű nélkül?
Figyelt kérdés
Reggel úszni mentem, és a fürdőruhámba mentem el otthonról de fehérneműt elfelejtettem a táskába tenni. Zuhanyzás után vettem csak észre, de mivel nadrágban voltam és a felsőm sem átlátszó, nem volt mit tenni bementem dolgozni.
A párom szerint ez undorító és rengeteg betegséget lehet így összeszedni.
Egyszer fordult elő, és hideg sem volt ma hogy megfázzak. Milyen betegségeket és hogyan lehet elkapni?
S
2016. jún. 2. 22:31
1/5 anonim válasza:
Egy alkalomtól semmi bajod nem lesz. Legalább erősödik kicsit a szervezeted.
4/5 anonim válasza:
Ha nadrágban voltál, nem értem mi baja, miért szednél már össze így betegséget. A miniszoknyával nincs baja? Mert ha nagyon rövid szoknyában leülsz, akkor előfordul, hogy az nem takar jól alul és a bugyidon ülsz... az most mennyiben jobb?
5/5 anonim válasza:
Miniben SOHA NEM ülök le nyilvános helyen, buszon,metrón, stb..
Mindig látom lelki szemeim elött hogy ki, milyen mocskos (fertőző) cuccban ült oda elöttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!