Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ciklusom közti erős...

Miért van ciklusom közti erős vérzés? További alább.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, másfél éve fogamzásgátlót szedek, nyilván aktív szexuális életem van. 21 napos a ciklusom, 7 napos a menstruációm, a tabletta szépen beállította. Most van egy olyan problémám, hogy a legutóbbi tényleges menstruációm után, 7 nappal elkezdtem vérezni ismét, fájdalmakkal és a velejáró kellemetlenségekkel. Mitől lehetséges? (Ezalatt ugyanúgy, szedem a fogamzásgátlót) Csak egy kicsit aggasztó. Érzem, hogy kimerült vagyok, fáradékonyabb, gondolom, hogy nincs utána pótolva a kellő mennyiségű vas. (Ezt a problémát is orvosolni fogom.) Miért van közti vérzésem, ha eddig sosem volt? Valaki, akinek már volt, és azok akik normálisan tudnak válaszolni, szívesen fogadom a tanácsokat és válaszokat!

2016. máj. 31. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Alkohol vagy drog? Ismerősömnek valszeg ez utóbbi okozta. Az alkohol csak tipp.
2016. máj. 31. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg azért sztem a fiatal szervezetet, ahol meg nem álltak be a hormonok, még simán megzavarhatja a fogamzásgátló.
2016. máj. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!