Ez a zsibbadas mitol lehet?
Tegnap nagyon sokat idegeskedtem, stresszeltem, este roppant egyet a vallam, azota zsibbad vagy bizsereg a bal karom. Ezen a karomon alszok, volt mar egyszer regebben ilyen, de a stressz lehet az oka? Kicsit szurogat a szivem alig eszrevehetoen, nem fajdalmasan. Keveset is aludtam, most tudtuk meg az erettsegi eredmenyeket. Lehet a zsibbadas/bizserges ettol? Felszaladt a vernyomasom? Vagy valami komoly baj lehet?
18/L
Valószínű a roppanáskor történhetett egy kis idegbecsípődés, ettől zsibbadhat, és a stresszelés meg csak rátesz egy lapáttal, hiszen figyelgeted magad, és akkor is beképzelheted, amikor nincs. Tereld el a figyelmedet, próbálj lenyugodni, valószínű az érettségi miatt nagyon kimerült a szervezeted. Ha az megnyugtatna, ugorj be a háziorvoshoz, de szerintem semmi gondot nem fog találni, viszont tapasztalatból tudom, hogy ez hatásos az ember megnyugtatásában ilyen helyzetekben.
A zsibbadás is valószínűleg legkésőbb pár napon belül elmúlik.
Egy feleve lehetett hasonlo, akkor is stresszes idoszakomat eltem.
A hasamon alszok, de a bal karomon, arra is gondoltam nem e ez okozza idokozonkent.
Azert ijedtem meg, mert neha szurkal picit a szivem (kicsit magas a vernyomasom), es most jott ez a zsibbadas, ami nem folyamatos, egyszer erzem egyszer nem.
Nagyon szepen koszonom a valaszt, sikerult egy kicsit megnyugodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!