Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mennyire normális?

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Május elején meg volt a menstruációm, de ma reggel ismét megjött. Ez normális?
2016. máj. 29. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Az eleje alatt mit kell érteni? Mert ha 1.én, akkor egy teljesen átlagos, normális 28 napos ciklus után pont ma kellene megjöjjön. Pár napot tolódhat minden irányba úgy hogy nincs baj, főleg ha még nem menstruálsz rég óta. Az is lehet, hogy a te ciklusod nem 28 napos, hanem csak 25 pl.
2016. máj. 29. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:
május elsején. :) egyébként ha ez számít 14 éves vagyok és 11 éves korom óra menstruálok
2016. máj. 29. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi ok az aggodalomra,belefér ide-oda pár nap. Ha volt okod valamiért stresszelni,általában előbb jön.
2016. máj. 29. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó de az elején az hanyadika?:D Mert mondom 1.e meg még 8.a is vehető annak mondjuk. De mindegy, pár nap ide oda nem probléma:) Nekem mondjuk idegességtől késni szokott, de mindenki más.
2016. máj. 29. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is fiatalon 21 naponta jött meg elég hosszú ideig, teljesen oké, még fiatal vagy! :)
2016. máj. 29. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj még a korodban. Akár 6 hónap is kimaradhat.
2016. máj. 29. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze h normális

Hiszen nem minden hónap elsején fog megjönni hanem pl ha 26 napos a cikkusod akkor menzesz elso napjától számolva megint 26 nap szóval 26-27 en megjön ujra es igy tovább

2016. máj. 29. 23:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. máj. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!