Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogy megjöjjön?...

Mit csináljak hogy megjöjjön? 14/L

Figyelt kérdés

Másfél éve menstruálok. Sosem jött meg pontosan, az utóbbi hónapokban viszont mindig 18.-23.-a között jött meg.

Most már 29.-e van, és még mindig semmi,csak barnásat pecsételek 2 napja.

6.-án megyünk az osztállyal kirándulni 4 napra, strandolni is fogunk, lesz medence. Nagyon nem szeretném, ha pont akkor meglenne, ez az utolsó kirándulásunk, szeretnék fürödni is...

Általában 7-8 napig van meg.

Tegnap beleültem egy kád forró vízbe, azt olvastam, hogy a forró fürdő segít, de még mindig semmi.

Mit csináljak? :(

Előre is köszönöm!

14/L

2016. máj. 29. 07:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Befolyásolni nem lehet, hoyg mikor jön meg, mert az hormonálisan szabályzott.

De ahoyg látom, nem tudod, hoyg kellene kiszámolni a ciklusod hosszát. Sosem a naptári dátum számít, hanem a két menzesz közt eltel idö.

Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy a menzesz elsö napjától a következö menzesz elsö napjáig eltelt idö hány nap. Ez optimális esetben nagyjából ugyannyi 1-2 nap eltéréssel, de csak a legritkább esetben 28 nap/egy hónap.

Ha a ciklus hossza 21 és 35 nap közötti ideig tart, akkor nincs semm gond, ha ennél rövidebb vagy hosszabb rendszeresen, akkor lehetnek hormálsi problémák.

Úgy gondolom, a ciklusod nem tudod, milyen hosszú, ha az utolsó pár alkalom dátuma megvan, akkor ki tudod számolni és ebböl a következöt is meg tudod saccolni. Szerintem 1-2 napon belül meg fog jönni.

A forró víz meg ilyen babonák meg jó esetben nem hatnak, rosszabb esetben bajod is lehet belöle, szóval jobb, ha nem kísérletezel.

2016. máj. 29. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!