Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kozmetikus kinyomott zsírcsomó...

Kozmetikus kinyomott zsírcsomót a hónaljamban, meddig fog fájni?

Figyelt kérdés
Most gyantáztattam először, ezelőtt 5-6 évig borotváltam. Ezek a kis göbök már egy ideje ott vannak, most kezdtem el érezni, hogy érzékenyebbek (bár már vagy fél éve nem használtam dezodort, és most bekentem, lehet azért). Gyantázás után észre is vette ezeket a bigyókat, ki is nyomta őket nagy szenvedésem árán. Csütörtökön csinálta, fáj, és valahogy nem akar gyógyulni, pedig úgy kezelem, ahogy mondta. (Igazából először megijedtem, hogy nem kellett volna kinyomnia, de dagadt már így be a hónaljam, szike lett a vége. Azért régóta csinálja, csak felismert egy ilyen cuccot, amit ki lehet nyomni.) Na tehát, ha valakinek volt már ilyen, általában meddig marad így? Előre köszönöm!

2016. máj. 28. 14:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és folyamatosan jön ki a sebből valami fehér cucc, olyan, mint ami a pattanásból.:(
2016. máj. 28. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, de vagy te írsz hülyeséget, vagy a kozmetikusod azt csinált.

A zsírcsomót csak a sebészeten érdemes piszkálni.

2016. máj. 28. 16:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos, van is egy olyan érzésem, hogy ott fogok kikötni.:(
2016. máj. 28. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért nem parázok annyira, mert teljes magabiztossággal állította, hogy nem lesz semmi bajom, amiért ezt kinyomta, de valahogy nem így érzem...
2016. máj. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!