Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye nincs baj?

Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 napja elkezdtem edzeni, és tegnap meg ma edzés után pisiltem és véres volt a wc papír. A vizeletem nem, és nem is fáj a hasam, semmi. Csak ez. Olvastam, hogy lehet a megerőltető edzéstől is.

Valaki tapasztalt hasonlót? Kicsit megijedtem:/

2016. máj. 27. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Na most honnan jött a vér? A hugycsőből, vagy a vaginádból? Mert nem mind1...

Mindenesetre elmehetnél orvoshoz, ahelyett, hogy gyk-n akarod diagnosztizáltatni magad.

2016. máj. 27. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Miota menstrualsz, szedsz e gyogyszert? Volt e elötte szexualis kapcsolatod? A peteerestöl a mehszajsebig szerintem ez barmi lehet.
2016. máj. 27. 13:29
 3/5 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok és 9 éve menstruálok. Nem szedek gyógyszert.

Hát én nem tudom mi ez, de még sosem tapasztaltam ilyesmit.

És képzeld majd elmegyek orvoshoz, de még mielőtt időpontot kapnék, gondoltam rákérdezek.

2016. máj. 27. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Tenyleg nezesd meg magad, mert nagyon sok fele oka lehet. Lehet tüszörepedes, hormonalis problemak miatt közti verzes, lehet csak meg fog jönni hamarosan, lehet akar, hogy szex közben serült meg, ha volt elötte nem sokkal. Ha volt elötte szexualis kapcsolatod, akkor akar terhesseg jele is lehet, lehet mehszajseb, es meg egy csomo minden amiröl en nem tudok. Hol tartasz a ciklusodban?
2016. máj. 27. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja es biztos vagy benne, hogy hüvelyi verzes volt? Mert ha a vegbelböl jött, az pl. aranyerre utal ( meg vagy 100 masik dologra gondolom)
2016. máj. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!