Ha cisztám van az a késöbbiekben akadályozhatja a teherbe esést? Esetleg nem is lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 20:40
1/5 anonim válasza:
Nekem 2-3 eve van cisztam minden egyes hónapban
Es nézem a hőmet ovutesztet használok
Karok orvoshoz havonta (sajnos muszáj) es eddig minden arra utal h lehet gyerekem
Átjárhatóságin is voltam , mindkettő petevezeték átjárható
Mert max annyi h le tapad es pont a petevezetekedet"eltorlaszolják"
De ha ez ciszta miatt történik akkor feltárható az esetek nagy részében
Ha csokoládé cisztat találtak akkor mar sokkal nevesebb
Az akadályozhat es meddőséggel járhat vagy endometriozissal
2/5 anonim válasza:
a ciszta egy meg nem repedt tüsző...abban a hónapban nem volt ovud....ha többször előfordul ...az okát kell megtalálni...az ösztrogén progeszteron szint harmonikus egyensúlya felborul....vagy pco gyanú stb.....
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt, de simán lehet! Eltűnt magától, de egy kis stimulálás kellhet ha nem akar sikerülni, először azt csinálják.
A ciszták ellensége a sport és a glutén és cukorszegény diéta.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!