Olyan lehetséges hogy soha nem volt szűzhártyám? 12/Lány
Ma teljesen feldugtam magamnak a középső ujjamat (kb.8-9cm) és semmi. Elméletileg olyan 5 cm mélyen kéne legyen (ezt olvastam) de én ugye feljebb is ujjaztam. Akkor ez azt jelenti hogy nincs szűzhártyám.(természetesen szűz vagyok)
Az értelmes válaszokért zöld pacsi jár!
A szűzhártya nem zárja be a hüvelyt, hanem lyukas középen, hogy a menstruáció és a fehérfolyás ki tudjon folyni. Attól, hogy az ujjad feldugtad, még ott van az.
19L
Az interneten rengeteg baromság van, nem kell mindent elhinni.
Minden nőnek van szűzhártyája, attól, hogy sikerült feldugni az ujjadat, az még ott van. Nem értem, mi a kérdés? Attól, hogy fent van az ujjad, még van szűzhártyád. Magyarázd el logikusan, mit nem értesz.
Attól még megvan a szűzhártyád, hogy fel tudod dugni az ujjad. Hisz szűzként is használnak lányok tampont, felhelyezik oda, ahová kell, mégis megvan a szűzhártyájuk.
Ennyit enged a szűzhártya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!