Magas kockázatú HPV vírus esetén mi a teendő a szexuális életben?
Figyelt kérdés
Sajnos magas kockázatú HPV vírusokat diagnosztizáltak nálam (2 törzset is).
Rengeteget olvastam a teendők után,de szinte mindenhol mást írnak.
Több mint fél éve tart ez az állapot,most úgy hozta az élet,hogy új párkapcsolatba kezdtem,nem vonhatok meg mindent a szexuális életünkkel kapcsolatban... A citológiám eddig egyszer volt P3-as,majd azóta voltam még 2 vizsgálaton,mindkétszer P2-es lettem.
Természetesen folyamatosan immunrendszert erősítek,az első HPV elleni oltáson is túl vagyok,szóval rajta vagyok,hogy meggyógyuljak.
Kisbabát is nagyon szeretnék majd.
A tanácsaitokat köszönöm szépen előre is!
25/N
2016. máj. 25. 08:44
1/1 anonim válasza:
Szerintem erről mindenképpen kérdezz meg egy nőgyógyászt, mert bár az oltás védelmet ad, nem tudom, hogy az első kör után ez a védelem milyen mértékű. Vannak kifejezetten HPV-szakértő orvosok, én feltétlenül felkeresnék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!