Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló szedése ideje...

Fogamzásgátló szedése ideje alatt meg jöhet a véres? Többi lent

Figyelt kérdés
3 éve szedem már a Lindinette 20 fogamzásgátlót de még idáig ilyet nem tapasztaltam! Az 5ik napi gyógyszer ki esett a kezemből s nem találtam s emiatt a következő napit vettem be! Egy hétig így szedtem viszont ez idő alatt a jobb mellem fájni kezdett így ki hagytam egy napot s így vissza tértem az aznapi gyógyszer be szedésére! Rá egy napra Barnázásom jelentkezett de nem hagytam abba a szedését következő nap már enyhe vérzésem van még nem sok de most nem tudom mit csináljak még van egy heti gyógyszerem hogy be szedjem vagy hagyjam abba!
2016. máj. 23. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Meg, de az azt jelzi hogy nem jó a gyógyszer már. A kihagyás miatt lehet nálad ez. Egyébként szedd végig, bekavart az egy nap kihagyás és ha a következő levél alatt is jelentkeznek a tünetek rendes szedés mellett akkor másikat kell íratni.

Kiegészítő védekezést alkalmaztok ugye?

2016. máj. 23. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! 😊
2016. máj. 23. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen de az jelent valamit

Esetleg nem használ a gyógyszer. Es talán meg árt is

Fordulj dokihoz :)

2016. máj. 23. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Mikor mindig a másnapi gyógyszert szedtem be együtt voltam párommal plusz védekezés nélkül! Lehetek terhes?

lényegében nem hagytam kihez napot sem akkor mert mikor elejtettem a gyógyszert aznap be vettem a másnapit s így szedtem egy hétig szóval az idő alatt míg együtt voltam párommal nem hagytam ki egy darabot sem csak mindig a másnapit szedtem! Párom messze dolgozik s nem járt haza csak 8 naponta ekkor hagytam ki egy tablettát s ezután plusz védekezésel voltunk együtt (gumi)

2016. jún. 9. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a terhesseg kizarhato....
2016. jún. 9. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!