Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » STD klinikát tudnátok ajánlani?

STD klinikát tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Budapesten lakom, de a kerületi bőr-nemibeteg gondozó lekoptatott,mondván h ők csak a komoly betegségekkel foglalkoznak (szifilisz stb).

Leginkább ingyenes érdekelne, de a Mária utcai nem érdekel, hónapokat nem tudok várni. Szúkös az anyagi keret is. Esetleg konkrét orvos neve..? Ureaplazma, és gardnerella(valószínűleg ez is) a téma

2016. máj. 22. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy ők csak komoly betegségekkel foglalkoznak, tegyél panaszt, de komolyan, mert ez undorító.

A 11ker nem rossz, de oda elvben csak kerületi mehet, viszont próbáld meg felhívni, hátha adnak időpontot. Ott normálisan foglalkoznak mindenkivel.

2016. máj. 22. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Ejjha! Erre igen jól ráhibáztál! Merthogy igen, az Ulászló utcai rendelőről van szó! Nem genyózok velük. Nincs értelme. Ha valamit csinálnának is, azt is olyan hozzáértéssel, hogy inkább ne...
2016. máj. 22. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdemes várni a Mária utcai időpontra, profik, alaposak, minden szükséges vizsgálatot elvégeznek. Ha mégsem várnád ki, nőgyógyászhoz menj.
2016. máj. 22. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok, csak itt tettem fel a kérdést. Sajnos van rossz tapasztalat a Mária utcával kapcsolatba. Mintavétel után 1 vagy másfél hónapot kell várni arra hogy az orvos ránézzen a papírra, és két tollkattintás között kiválasszon az antibiogrammból egy "hatásos" antibiotikumot (ami persze nem hat). Persze a szexuális partner részére még KÉRÉSRE sem írja fel, legközelebb pedig tagadja. Mindig kb össze-vissza van hogy épp kihez kerül az ember kontrollon.

Ráadásul nekem dolgoznom kell mellette, késő délután már nincs rendelés.

2016. máj. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!