STD klinikát tudnátok ajánlani?
Budapesten lakom, de a kerületi bőr-nemibeteg gondozó lekoptatott,mondván h ők csak a komoly betegségekkel foglalkoznak (szifilisz stb).
Leginkább ingyenes érdekelne, de a Mária utcai nem érdekel, hónapokat nem tudok várni. Szúkös az anyagi keret is. Esetleg konkrét orvos neve..? Ureaplazma, és gardnerella(valószínűleg ez is) a téma
Olyan nincs, hogy ők csak komoly betegségekkel foglalkoznak, tegyél panaszt, de komolyan, mert ez undorító.
A 11ker nem rossz, de oda elvben csak kerületi mehet, viszont próbáld meg felhívni, hátha adnak időpontot. Ott normálisan foglalkoznak mindenkivel.
Férfi vagyok, csak itt tettem fel a kérdést. Sajnos van rossz tapasztalat a Mária utcával kapcsolatba. Mintavétel után 1 vagy másfél hónapot kell várni arra hogy az orvos ránézzen a papírra, és két tollkattintás között kiválasszon az antibiogrammból egy "hatásos" antibiotikumot (ami persze nem hat). Persze a szexuális partner részére még KÉRÉSRE sem írja fel, legközelebb pedig tagadja. Mindig kb össze-vissza van hogy épp kihez kerül az ember kontrollon.
Ráadásul nekem dolgoznom kell mellette, késő délután már nincs rendelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!