Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszafertőzhet-e a párom?...

Macihercegnoje kérdése:

Visszafertőzhet-e a párom? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nehány hete elkezdett viszketni a hüvelyem,elmentem dokihoz kaptam ra gyógyszert, kúpot. Használtam, elmúltak a tünetek, aztán együtt voltunk a párommal többször is óvszer nélkül,és 10 nap múlva újra megjelentek a tünetek. Visszamentem azt mondta a doki h valószínű h a párom fertőz vissza,el kell menni kivizsgálásra. Mondtam neki de nagyon elfoglalt,es csak 1-2 hét múlva tud elmenni orvoshoz. Neki tünetei nincsenek. Ilyenkor ha óvszerben szexelünk akkor is vissza fertőz? Vagy ha orálisan elégítem ki el kaphatom a számon keresztül? Beteglapomon gyulladt hüvely/gomba/ volt felírva

2016. máj. 21. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem kezelte ki magát, szerinted hogy a bánatba nem fertőzne vissza?? Így oda-vissza fogjátok adogatni egymásnak... Max ő tünetmentes lesz.
2016. máj. 21. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Òvszerben? Tudtommal még az AIDS től is véd. Csak nem tudom hogy fertőzés,gomba ellen véd e.
2016. máj. 21. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, visszafertőzhetett, sőt nagyon is. De ha nem csináltál a kezelés után hüvelyflóra helyreállítást, akkor te magadnak is generálhattál egy újabb fertőzést. Sőt, ha az orvos csak hasra ütésre mondta azt, hogy gomba, de tenyésztéses vizsgálatot nem csinált, akkor az is lehet oka, mert konkrétan nem biztos, hogy gomba, vagy csak gomba volt, tehát az sem biztos, hogy ki voltál egyáltalán kezelve.

És igen, egy ilyen jellegű fertőzés orális úton is terjed.

Fertőzés, illetve kezelés idején tilos nemi életet élni, még óvszerrel is! Ugyanis ha pl. valamilyen kúpot, hüvelytablettát, krémet írnak fel, azok akár károsíthatják is az óvszer anyagát, innentől fogva a terhesség veszélye is megnő!

Ilyenkor amíg nem vagy teljesen tünetmentes, nem telt le a kezelés, addig hanyagolni kell a nemi életet!

És amúgy ilyenkor alapból kellett volna kérned az első alkalommal a párodnak is kezelést. Nem feltétlenül kell neki is kivizsgáltatnia magát. Csak hanyagolni a nemi életet, neked csinálni hüvelykenet tenyésztést és őt is azzal kikezelni, amivel téged!

És az ilyen jellegű fertőzéseknél sokszor a férfiak teljesen tünetmentesek!

2016. máj. 21. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha te kezelés alatt állsz, akkor neki is kezelnie kell magát. Csak így lehet megszüntetni.
2016. máj. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!