Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bajt jelent ha hamarabb jött meg?

Bajt jelent ha hamarabb jött meg?

Figyelt kérdés

20.napra jött meg,eddig általában 28-30ra szokott.antibiotikumot szedtem márciusban.utána meg sem jött .április végén(28.) volt az utolsó vérzésem.utána immunerősítőt kellett szednem.aztán görcsök nélkül tegnap megjött,viszont nagyobb mennyiségben és sok alvadt vérrel..lehet,hogy a gyógyszer miatt vagy valami más miatt?(antibiotikumot hüvelygyulladásra kaptam.)márciusban voltam dokinál+uh-n is,akkor nem látott kórosat.

30éves vagyok,van 2 gyerekem.

2016. máj. 19. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs komoly baj. Az antibiotikumok nekem is be szoktak zavarni.
2016. máj. 19. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagy ritkán lehet hiba a rendszerben, elvégre nem gép vagy, hogy mindig pontos legyen. Figyeld a következőt. Ha az is rövidebb, esetleg beszélj nőgyógyásszal, de szerintem ezzel semmi gond nincsen.
2016. máj. 20. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!