Fehér folyásom van már egy jó ideje és nem toom h mit csináljak a halyzettel és orvoshoz meg nem akarok menni (16vagyok) mi a legjobb gyógymódot?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 23:24
1/3 anonim válasza:
Nekem is van, de én se akarok dokihoz menni.
2/3 anonim válasza:
Ez a hormonális változások miatt van, amint kialakul a felnőttre jellemző hormonháztartásod, el fog múlni(18-20 éves korra). Addig is fogyassz sok gyümölcsöt és zöldfélét, ezek segítenek, hogy a hormonszinted mielőbb beálljon a felnőttkori szintre. Ne aggódj, tényleg el fog múlni.
3/3 anonim válasza:
22 éves vagyok és napi szinten van folyásom ez mindenkinél így van! Akkor fordulj nőgyógyászhoz ha az állaga megváltozik büdös és viszket! És ez nem fog elmúlni csak mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!