Piros pöttyök a szeméremajkamon!?
Most vettem észre hogy poros pöttyök vannak a szemérem ajkamon, és ha a bugyim hozzáér akkor fájnak. És néha egy nagyon picit viszket is.
Ez mi lehet? Lehet hogy csak kidörzsölte a bugyim? Vagy valami komolyabb is lehet?
Tudom hogy így nem lehet megállapítani, de hátha valakivel volt már ilyen
Valamit kenjek rá?
Első tippre nemi herpeszre gondolnék, de bármi más is lehet.
Ezzel irány az orvos, ezt magadnak te ki nem kezeled!!!
Most néztem meg hogy az mi
..és nem is hasonlít rá. Olyan mint amikor borotválás után kicsi pöttyök lesznek a bőrömön.
Ilyen sűrűn van nemi herpeszed, hogy tudod hogy néz ki???
Amúgy meg lehet ezer másik dolog. Gondolom nincsen orvosi diplomád, azon belül is nőgyógyászati vagy bőrgyógyászati, innentől fogva ha jót akarsz magadnak, akkor sürgősen olyanhoz fordulsz, aki ért is hozzá!!!
És a herpesz nemi úton terjed.. Nem?
És én.még szűz vagyok
Akkor ha nem nemi herpesz, akkor meg lehet simán valamilyen más, vírusos fertőzés is. Meg írtam már, ezer másik dolog.
De ha nem fogadod el mások tanácsát, hogy fordulj vele orvoshoz, akkor meg minek kérdezel? Akkor ülj otthon és várd ki, hátha lesz még rosszabb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!