Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A baratom szerint tag vagyok!?

A baratom szerint tag vagyok!?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok es szuz. A baratom 18, es mar megujjazott tobbszor is. Osszevesztunk es hozzamvagta hogy amikor megujjaz olyan tag vagyok hogy mwg lassan az okle is belem ferne.Es azt momdta hogy en biztos nem vagyok szuz. Mit gondoltok errol?
2016. máj. 19. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy a barátod tapasztlatan és kissé illetlenül beszél veled. Nem hagynám magam.
2016. máj. 19. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele, mert undorítóan beszélt veled. Lehet, hogy tág vagy, de valószínűbb hogy egyszerűen csak élvezted és akkor valóban néhány ujj simán befér oda. A pasid meg az icipici farka miatt ráparázott a dologra, hogy majd semmit nem fogsz érezni belőle. 17 éves szűz lányok nem szoktak tágak lenni, inkább szülés után van ilyen gond, egyébként intim tornával szűkebbé lehet tenni.
2016. máj. 19. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos h nem hagynám h igy beszéljen velem es rólam

Legyen büszkeség benned es keress olyat akk tisztel es megérdemel

Biztos h nem vagy tàg

2016. máj. 19. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha már 2-3 ujjal csinálta (máskülönben hogyan érezné, hogy tág vagy), akkor valószínűleg pont ő vette el a kis kezével a szüzességed, csak éppen nem fájt/nem vérzett.

De valószínűleg azért mondott ilyen csúnyát, mert kicsi a kukija, és tudja, hogy béna lesz.

Amúgy ilyen fiúval inkább ne legyél együtt, aki ilyen ocsmányul viselkedik veled, az nem érdemel meg téged, és a szüzességedet sem.

2016. máj. 19. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy kivágnám a "barátodat", hogy a lába nem érné a földet!
2016. máj. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!