Akinek a teafa olaj+shea vaj segített a hüvelygombán, mennyi idő alatt gyógyult meg? Csak este használtátok?
Figyelt kérdés
Én napközben is, és pár nap alatt rengeteget javult!!!2016. máj. 19. 17:42
11/19 anonim válasza:
Pontosan milyen gyógyszereket kaptál, meddig szedted? Használsz intim mosakodót, tampont, tisztasági betétet? Milyen fazonú alsóneműt hordasz? Szedsz fogamzásgátlót? A makacs gombás fertőzéseknek mindig oka van, ezt kellene megtalálni.
12/19 A kérdező kommentje:
Kétféle tablettát 2x1-et, gino pevaryt, cns es betadine kupot, vmi gyno...krémet, canestent, borax glicerint, sok mindent. Grapefruit cseppeket is szedtem, de nem sokáig, de visszagondolva az jo volt: Nem folyt, csak kívül viszketett. Alaposan vízzel mosakszom mar csak odalent. Bugyimra cseppentek teafa olajat es a mosovizbe is. Tangát max havonta 1x húzok. Sajnos nem mind pamut. Az okot tudom: Wellness fürdőben kaptam el, es elhatalmasodott.
2016. máj. 19. 22:05
13/19 A kérdező kommentje:
Tampont nem használok azota, gyógyszert nem szedek. Egészségesen taplaljozom, semmi cukor, sulyom rendben.
2016. máj. 19. 22:07
14/19 A kérdező kommentje:
Az egyik tabletta Fluconer volt, a másikra nem emlékszem már.
2016. máj. 19. 22:07
15/19 A kérdező kommentje:
Délelőtt fürdőben voltunk, Estére a férjem vette észre a folyást. A tenyésztés eredményen rajta volt, hogy Candida, sok telep 😞
2016. máj. 19. 22:09
16/19 anonim válasza:
Azt lehet tudni pontosan, hogy milyen Candida? Mert annak bizony több fajtája van, és egy részét nem irtják ki az általad is írt gyógyszerek, én biztosan erre gondolnék, mert ennyi gyógyszer mellett meg kellett volna gyógyulnod.
17/19 A kérdező kommentje:
Candida albicans
2016. máj. 20. 05:43
18/19 anonim válasza:
És most már csak a viszketés van jelen? Mert elképzelhető, hogy gyógyult vagy, csak a sok kezelés miatt irritált a nyálkahártya. Kend be a külső nyálkahártyát valamilyen kíméletes, hámosító krémmel (akár Boraxatum kenőcs, akár Bepanthen), és nézd meg, hogy attól javul-e.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, én is pont erre gondoltam 😃
2016. máj. 20. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!