Romlott majonéztől lehetek rosszul?
Tescoba vettünk majonézt ami 05.05.-én jár le.
Ma lett megbontva de lehet előtte is már használtuk nem tudom de én ma ettem először belőle.
Rántotthús volt a kaja és tettem rá,savanyú szagot éreztem aztán rájöttem hogy a majonéz...
Azonnal kivittem,hát nem tudom "csíkokban" tettem a húsra kb. közepes mennyiségű majonézt ettem.
Nem is volt semmi de 20 perce elkezdett fájni a hasam és miközbe mentem WC-re azthittem ki se érek mert elhányom magam.
Nem volt hasmenésem,norma széklet.
Visszajöttem a szobámba de már nem fáj a hasam és hányingerem sincs annyira bár érzem hogy még sz elalvás nem menne.
Szerintetek?
Ha reggelig nem lesz semmi megúsztam?
Vagy lehet pl. 2 nap múlva tünete?(okee ez mar tulzas sztem.)
Esetleg tanács mit egyek/igyak?
Köszönöm :)
05.01*
Elírtam:(
És hozzátenném hogy néha most is van erősebb hányingerem amitől azthiszem végem
Én a hónapokkal korábban lejárt bolti majonézt is simán meg szoktam enni, soha az életben nem volt még semmi bajom tőle.
Szalmonellát meg szerintem kb. olyan valószínűséggel kapsz a bolti majonéztől, pláne ha rendesen hűtőben tartottátok, mint maláriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!