Ajánlana valaki egy jó nőgyógyászt PCOS-ben szenvedő nőnek?
Figyelt kérdés
A XX. kerületben lakom és eddig nem sikerült olyan nőgyógyászt találnom aki komolyan vette volna ezt a betegséget. Mind azt mondja majd elmúlik a vérzés - de nem múlik és már 62!!! napja tart. Teljesen kétségbe vagyok esve.2010. ápr. 9. 16:00
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, voltam vérvételen, úgy néz ki kapok gyógyszert (Cypromix-et).
2010. ápr. 16. 15:06
12/15 anonim válasza:
Szió-na végre,már azt hittem nem is válaszolsz :(-És mit mondott az orvos.?Nőgyógyásznál voltál,vagy háziorvosnál?Mi lehet a baj?PCO???íRJÁL,MERT NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK :o
13/15 A kérdező kommentje:
Szia! Az hogy PCO nem is volt kérdés, már régóta tudom hogy ez a bajom, kimondottan ezzel a problémával kerestem nőgyógyászt is. És igen, nődokinál voltam, a háziorvos nem nagyon tud velem mit kezdeni (nem a szakterülete).
2010. ápr. 20. 18:49
14/15 anonim válasza:
Szia :) és tart még a vérzésed?Én is megyek csütörtökön...nagyon izgulok...-milyen vizsgálatok várnak rám????:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!