Mit ajanlanatok?
Sampon ezen nemfog soha segitenI. Enis sok ido es penz utan jottem ra, hogy ez belulrol jon.
Fel eve semmi gondom. Nem festem es szaritom a hajam, gyogyteat iszok es K, C vitamint szedek
Ja es Magnezium pezsgotabletta meg sport. Kevesebb nasi.
Ket honap utan mar nem volt panaszom.
Amit én használok, mert teljesen irtózok ezektől a vegyi samponoktól, - amibe nem tudom mi van - és teljesen natúr csalán sampont használok. Előtte még apukám vett nekem egy carotás balzsamot, - utána nagyon puha, fényes volt a hajam, jó volt, csak nekem az még nagyon vegyi volt - és azt használtam. Tudom neked ajánlani ezt a kettőt, ha akarod írj üzenetet hogy pontosan mi a neve.
Én még azt is mondanám hogy ritkábban mos hajat, - régen 2 naponta mostam - nem mondom hogy egyszerű lesz, de 2-3 hét alatt beáll a haj zsírosodása, és nekem elég 4-5-6 naponta mosnom hajat mert abszolút nem zsírosodik.
A DM-be lehet kapni hajerősítőt, mondjuk még nem próbáltam, de jókat hallottam róla.
Remélem valamit tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!