Mit vegyek hüvelygombára?
Szerintem hüvelygombám van, minden jel erre mutat, mit vegyek a gyógyszertárban? Azt olvastam a canesten cobi nem segít sokat.
Voltam ma nőgyógyásznál egyébként, tegnap telefonáltam, hogy mehetnék-e de nem fogadtak ma mikor odamentem, mert 18 év alatt vagyok. A rendelőből telefonáltam még két helyre, ahonnan átirányítottak egy 3-ra, de oda szerdán kell visszatelefonálni, és akkor majd talán kapok időpontot. Megőrülök már, mit vegyek addig? Magándokira nagyon nincs most keret.
Az a baj h szerinted
Es orvos szerint?
Nem tart annyira sokba elmenni orvoshoz meg a végen egy problémából kettőt csinálsz vagy kidobom a pénzed vagy félre kezelés magad
Szerintem nem éri meg es a huvelyflorad is tönkre vághatod
Inkább kérj időpontot addig igyál gyógyteat míg nem jutsz el orvoshoz es ne megéld magad
Nem okoskodni akarok vagy bántani hanem segíteni sajat hibámbol tanultam sajnos es nem másébol :(
Canesten kombi megoldja a problémádat, ha valóban gombád van. Vegyél a patikában és 3 nap alatt elmúlik.
Kárt NEM okozol vele, legfeljebb nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!