Tampon használat elott jo a kéz fertőtlenítő is, igaz?
Azt tudom, hogy előtte-utana kezet kell mosni, de teljesen mindegy, hogy kezet mosok, vagy kezfertotonitot használok előtte, igaz?
Azert gondoltam erre, mert a suliban kissé problémás a kézmosás utan elzárni a csapot+ a WC papíron is lehetnek bacik es meg ott a kilincs 😃😁
Es ezert gondoltam a kezfertotoenitore.
Bocsi, ha hülye kerdes, de legyszi normalis válaszokat adjatok :)
Van összefüggés?
Vagy hulyeseg?
" első két nap bírja ki a betétet hogy ne fájjon annyira a hasa"
Es ezt mire érthette a válaszoló?
"Aztán 2-3 hónap után mehet végig a tampon"
(Ez egy masik kérdésre adott valasz 1-1 része)
Igen, jó, főleg hogy összefogdos még az ember egy csomó mindent miután kezet mos. Én nyilvános helyen használom. Gond nem volt még.
Nincs összefüggés,bármikor lehet tampont használni, akár az egész vérzés alatt (én csak azt használok évek óta mert sportolok és a betét kényelmetlen, forgolódós is vagyok ráadásul...) az elejétől. Max az idő mire megszokja az ember a használatát.
A tampontól nem fáj jobban a hasa a nőknek, esetleg ha rosszul teszi fel, de az is elmúlik mert pillanatnyi lehet.
2. Nem az a problema, hogy nincs szappan, hanem az, hogy mire a kezmosotol elerek a wc-ig, addig nagyon sokmindent osszefogdosok, meg akkor is, ha figyelek, hogy minnel kevesebb dolgot fogjak meg :D
Itthon azert egyszerűbb :D
Koszi a választ mindenkinek :)
Szerintem ha megmosod a kezed előtte, akkor ha utána még ráküldöd a kézfertőtlenítőt az jó. De mindent, amit addig összeszedtél nem hinném, hogy teljesen lehoz.
A tampontól van, akinek fáj a hasa, jobban, mint amúgy. De ki kell próbálni, mindenkinél más.
csak hiába mosom meg a kezemet, ha utána megfogom a kilincset, wc papirt, stb...
és a suliban a wc és a kézmosórész külön van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!