Ego fajdalom a bal petefeszekben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 eves vagyok, es ma reggel ugy ebredtem hogy eg a bal petefeszkem, de volt hogy meg a hatam is fajt tole. Ket hete eleg sok folyasom van, es eleg kellemetlen szagu is. Bar kellemetlen szag szinte minden honapban elofordul mensi elotti hetekben. Most 2-3 napra vagyok attol hogy megjojjon. Nem gorcsos fajdalom, inkabb eg. Van hogy nem tudok felegyenesedni sem. Es egesz nap razott a hideg. Pedig egesz szep ido volt. Az osztalytarsaim poloban voltak, en meg kabatban is faztam. A szurast kicsit enyhiti a melegviz, a nospa nem segitett, es van hogy nagyon felerosodik a fajdalom. Mi lehet ez? Baratommal mar 3 eve egyutt vagyok es gyogyszert szedek 1 eve.2016. máj. 9. 20:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!