Megerőltetés/sport utáni vérzés mitől lehet?
17 éves lány vagyok és van egy komoly problémám.
3 éve menstruálok, a vérzéseim erőteljesek voltak, borzalmas fájdalmakkal (néha iskolába sem tudtam elmenni). Pár hónappal az első menzeszem után jelentkezett a probléma. Tesi órán mikor megerőltettem magamat elkezdtem görcsölni és elöntött a vér. Voltunk nőgyógyásznál 2,5 évvel ezelőtt aki meg akart vizsgálni belülről. Ezt nem hagytam, így kiírt testnevelésről. Azóta nem is tornáztam, ha pedig busz után rohantam vagy kicsit tornáztam itthon elöntött a vér.
Pár hónapja elkezdtem fogamzásgátlót szedni hogy ne haljak bele a menzeszbe havonta. Arra tökéletesen hatott, ezért gondoltam újra megpróbálom a tornát. Elkezdtem itthon edzeni kicsit (tényleg kicsit, napi 10-15 percet), de semmit nem változott. 1,5 hétig csináltam és végig ömlött belőlem a vér. Nemrég abbahagytam és semmi bajom nincs.
Már nagyon sok orvosnál, nőgyógyásznál voltunk, de senki nem tudja mi a bajom. Azt mondják hogy meg kell vizsgáljanak, de azt nagyon nem akarom mert szűz vagyok, és nem biztos (sőt) hogy kiderül a probléma ha kiteszem magam egy kellemetlen vizsgálatnak.
Kérlek segítsetek! Volt már valakinek ilyen? A válszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!