Lamf105 kérdése:
A nőgyógyász fizetős?
Figyelt kérdés
A városban van egy nőgyógyász, akit meg kellene látogatnom pár problémával. Egyedül szeretnék menni, mert a szüleimmel nincs túl jó viszonyom, meg apámat még sem kérhetem meg, hogy vigyen el. De ez olyan, mint a gyerekorvos, vagy fizetni kell?Még sosem voltam... 15/L2016. máj. 9. 14:15
12/16 anonim válasza:
Mert gondolod, hogy az sztk csak úgy elnézi neki, hogy a rendelési idején kvül ott van, és dolgozik? MAjd hülyék lesznek... Kénytelen fizetni, vállalkozó, kell hogy legyen telephelye, illetve mivel orvosi tevékenységet végez, ezt csak olyan helyen teheti, ami megfelel az előírásoknak. Ezt vagy a bérleti szerződéssel igazolja, ahol egy olyan helyiséget bérel, ami megfelel az előírásnak, vagy maga alakít ki valahol rendelőt, akkor mielőtt engedélyt kap az ott praktizáláshoz kimennek ellenőrizni. Van nőgyógyász ismerős, hidd el, így múködik. És ennek aztán pont semmi köze nincs ahhoz, hogy ad-e számlát vagy nem. Kérj, akkor adnak.
13/16 anonim válasza:
Az én nőgyógyászom ad számlát, ha kérek, ha nem.
Nála 14.00 a magánban a vizsgálat + citó és ebben benne van az UH és esetleg a gyógyszerfelírás is.
14/16 anonim válasza:
Előző voltam! 14.000 akart lenni csak lemaradt 1db 0.
15/16 anonim válasza:
Amúgy mi lett végül? Eljutottál dokihoz?
16/16 anonim válasza:
12
bocsika, de számlát nem kérni kell, hanem azt KÖTELEZŐ lenne adni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!