Sikerült felhelyeznem a tampont?
Figyelt kérdés
Most használok először. Nem tudom, hogy elég mélyen van-e, de nem merem tovább tolni. Egy icipicit érzem, hogy van ott valami, de toljam még mélyebbre? Mennyire kell érezni? És ne legyetek bunkók, ha kérhetem.14/L2016. máj. 9. 14:12
11/15 anonim válasza:
Találd meg azt a helyzetet, amiben könnyebb mélyebbre dugni... Akkor jó tényleg, ha nem érzed. Én elég sokat próbálkoztam, mire sikerült. Nekem pl. az ideális helyzetem az guggoló helyzetben van (széttett lábbál persze), így könnyebben csúszik... Próbáld megtalálni a számodra ideális pózt a felhelyezéshez, és az irányt úgy változtasd miközben rakod fel, hogy ne "akadjon". Kísérletezés és menni fog :) Sok sikert!
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most azt hiszem jó helyen van. Amikor kiveszem az fáj?
2016. máj. 9. 16:35
13/15 anonim válasza:
Kellemetlen lehet kicsit, ha nincs tele, mert nehezebben csúszik, de nem fájdalom az, ne aggódj. :)
14/15 A kérdező kommentje:
És a kihúzószál milyen könnyen szakad el? Volt már valakinek ilyen? (Meghúzkodtam előtte)
2016. máj. 9. 16:44
15/15 anonim válasza:
Nem fog elszakadni, ez nagyon biztonságos. Ha felhelyezés elútt megkúzkodod, és ott marad, akkor később sem lesz gond, ne aggódj.
Szét is szedhetsz egyet, hogy megnézd milyen biztonságosan bele van "illesztve", nem jöhet csak úgy ki, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!