Lányok/Nők ti hány éves korotokban voltatok legelőször nőgyógyásznál?
Ha már élsz szexuális életet, akkor évente kellene járni rákszűrésre. Én 15 éves korom körül voltam először, mert 2 évig nem jött meg a mensim. Plusz néha volt gombám, meg fogamzásgátlót is szedek, szóval már voltam párszor. Abszolút nem kellemetlen, nem is ciki. Nyilván az elsőnél izgultam, de az a tapasztalatom, hogy jobb még fiatalon túlesni rajta, mert akkor az ember hamarabb hozzászokik, és 21 évesen már nem ciki, hanem alap dolog lesz.
19L
Talán 15-16 éves voltam. Nem is tudom. Gáz volt az egész, ráadásul a szűz lányokat végbélen keresztül vizsgálják ugye... mondjuk nem is tudom, mit éreztem volna, ha vaginális vizsgálatot akar csinálni az orvos :o
Amúgy a doki egy tündéri fiatal orvos volt, most már 20 éve járok hozzá, csakis hozzá.
Engem szűzként sose végbélen keresztül vizsgáltak. 😓 Nem nyúlt fel a doki, csak ránézett.
Viszont kérdező, tényleg el kellene menned dokihoz, ha már régóta élsz nemi életet, mert onnantól kezdve évente kellene rákszűrésre járni!
Jézusom 13 évesen mentél nőgyógyászhoz?
A szexuális élet megkezdésekor vagy ha így gondolod valami nincs rendben kell elmenni!
18 voltam amikor elmentem.
Mi az hogy jezusom 13evesen?????
Gyereknogyogyaszok is leteznek kepzeld!!! Es nagyon is jo h elmentem 15 eves koromig 7-12havonta egyszer , mert alapbol problemas voltam nagyon menzesz ugyileg meg rengeteget fajt a hasam, P3 as eredmenyem lett 15evesen a rakszuresen... ha akkor nem veszik eszre nem itt potyognek..De igen uristeen 13evesen orvoshoz mertem menni... tejoeg....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!