Nemtudom mit tegyek. Már sok nőgyógyásznál voltam. Szerintetek mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk egyutt. Fel evig semmi baj nem volt, azonban fel ev tajekan felfaztam es megvaltozott valami. Elkezdett fajni az egyuttlet, folyasom lett, kellemetlen volt az egyuttlet. Elmentem orvoshoz, aztmondta gombas fertozes. Kaptam kupot gyogyszert es huvely ph visszaallitot is. Egyhult a panasz de egyaltalan nem mult el, sot kis idovel erosodott. Nem tudtam a baratommal fajdalom nelkul egyutt lenni. Visszamentem az orvoshoz, aztmondta visszatero gomba (??) el sem mult. Voltam masik orvosnal o is gombat mondott, nem javult a helyzet a felirtaktol. A 3. Orvos is ugyanazt irta fel mint a masodik. Egy hetre megszabadultam fel ev utan a fajdalmas szextol. Azonban most ugyanugy visszajott a bajom. Megint olyan erzesem van, mintha sebes lenne a huvelybemenetem, huvelyfalam. Sot a csiklomat is sebesnek erzem ha hozzaer. Mi a fene lehet velem? Ketsegbe vagyok esve. Ezeket irtak fel : Gynazol, Macmiror Gyno- Pervaly, Dermyc, Canesten2016. máj. 8. 22:16
12/18 anonim válasza:
Lehet igazad van vennem kellene egyet.
13/18 anonim válasza:
max a pasiét tudnám, aki az ágyban fekszik, de már kifárasztottam...de ha átjösz nyuszi, akkor csapunk afterpartit még ;)
14/18 anonim válasza:
Hát mennék cica, de a 10 hónaposom fogzik , és most Ő az első ;)
15/18 anonim válasza:
na legalább már tudom, miért vagy hisztis, se vibrátor, se nyugodt éjjelek :D
16/18 anonim válasza:
Igen, :) megcsináltuk !;) további szép estét!
18/18 anonim válasza:
Megcsináltuk helyett megdumáltuk akart lenni... A telóm okosabb akar lenni nálam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!