Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van falásrohamom két hete?

Mitől van falásrohamom két hete?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok jól lakni,szinte óránként eszek.Nem is eszek,zabálok.

Mitől lehet?

2016. máj. 7. 21:16
 1/9 anonim válasza:

Hány éves vagy és hány kilót szedtél fel?

Ez már annyira nem normális, hogy azonnal orvoshoz kell menj vele, amígy teljesen tönkre nem teszed magad!

2016. máj. 7. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen előzmény, hogy kóros soványság vagy vitamin-ásványianyag hiány amire jelenleg szedsz pótlást? Pl a vashiány ilyen, hogy étvágytalanságot okoz de vaspótlás mellett meg durván megnőhet az étvágy. Én egyszer a béres csepp miatt zabáltam, furcsa, hogy csak egy ilyen időszak volt, de pont a vas miatt kezdtem el, eléggé fáradékony voltam és sápadt. (Nálam visszatérő vendég a vas és magnéziumhiány). Amikor rendben volt a vasam és úgy kezdtem el a béres cseppet nem faltam mellette.
2016. máj. 7. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:

-stressz,

-terhesség,

-hormonváltozás,

-gyomor-bélbetegség, cukorbetegség, más testi betegség,

-vit. ás ásv. anyag hiánya,

-egyéb

2016. máj. 7. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:

- X gyógyszer, táplálékkiegészítő fogyasztása

-intenzívebb sportolási időszak

2016. máj. 7. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Önkontroll hiány , mentális egészség kategória
2016. máj. 7. 21:29
 6/9 anonim válasza:
Én is állandóan éhes vagyok, óránként kell ennem legalább egy szendvicset, vagy kiflit, vagy valamit, mert különben egy óra múlva fel tudnék zabálni két hűtőnyi kaját. És e mellett még az a baj, hogy szinte kórosan csokifüggő vagyok. Így felszedtem 8 kg-t. 13/L
2016. máj. 8. 03:56
 7/9 anonim válasza:
↑ előzző vagyok. A csokifüggő alatt azt értem, hogy állandóan ennék csokit. Napi 2-3 táblával is képes vagyok megenni belőle, ha épp van itthon. Ha találsz valami megoldást, akkor kérlek ird meg ide, vagy irhatsz privit is.
2016. máj. 8. 03:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tavaly fogytam 30 kilót,amit azóta is tartok.3-4 kiló jött most vissza.Egy hete szedek hajnövesztő kapszulát, de ez hamarabb kezdődött.

A stressz sajnos jelen van,elvesztettem a munkám,költöznöm kellett,kicsit kilátástalan a helyzetem.

Még egyszer köszönöm szépen!

2016. máj. 8. 05:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem maga a stressz a probléma. Az az a gond, ahogyan reagál rá az ember, mert így lehet problematikus.

Vannak szakirodalmak, neten rövidebb-hosszabb írások ezzel kapcsolatosan, ill. pszichológusok, más emberek a környezetedben, akik segíthetnek a helytelen reagálások jobbá tételében, a lelked megerősítésében, de sok önismereti csoportot is találhatsz, akik által jobban érezheted magad.

Minden ember életében rövidebb-hosszabb ideig vannak kilátástalanság érzések, rosszabb napok, mert elvesztett valamit, valakit, összeomlott az élete, elvesztette a munkáját, megélhetését, megbetegedett ő vagy hozzátartozója, ismerőse, utcára került, elégett a háza, meghalt valakije, stb. stb.

De tudd, akármilyen helyzetben is vagy, mindig van a közelünkben valamilyen megoldás, barát, hozzátartozó, segítő, irodalom és már csak az a kérdés, az ember benne hagyja magát az önsajnálatban vagy megkeresi az alternatív lehetőségeit, amik segíthetnek neki.

A tétlenség a Te esetedben lelkileg és testileg is tovább károsíthat téged. Érdemes segítséget kérned akár könyv formájában, akár személytől, mert Te is képes vagy hatékonyabban kezelni a nem könnyű helyzeteket is, csak valamikor segítséget fontos kérnünk ehhez is.

2016. máj. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!