Mitől van falásrohamom két hete?
Egyszerűen nem tudok jól lakni,szinte óránként eszek.Nem is eszek,zabálok.
Mitől lehet?
Hány éves vagy és hány kilót szedtél fel?
Ez már annyira nem normális, hogy azonnal orvoshoz kell menj vele, amígy teljesen tönkre nem teszed magad!
-stressz,
-terhesség,
-hormonváltozás,
-gyomor-bélbetegség, cukorbetegség, más testi betegség,
-vit. ás ásv. anyag hiánya,
-egyéb
- X gyógyszer, táplálékkiegészítő fogyasztása
-intenzívebb sportolási időszak
Köszönöm a válaszokat!
Tavaly fogytam 30 kilót,amit azóta is tartok.3-4 kiló jött most vissza.Egy hete szedek hajnövesztő kapszulát, de ez hamarabb kezdődött.
A stressz sajnos jelen van,elvesztettem a munkám,költöznöm kellett,kicsit kilátástalan a helyzetem.
Még egyszer köszönöm szépen!
Nem maga a stressz a probléma. Az az a gond, ahogyan reagál rá az ember, mert így lehet problematikus.
Vannak szakirodalmak, neten rövidebb-hosszabb írások ezzel kapcsolatosan, ill. pszichológusok, más emberek a környezetedben, akik segíthetnek a helytelen reagálások jobbá tételében, a lelked megerősítésében, de sok önismereti csoportot is találhatsz, akik által jobban érezheted magad.
Minden ember életében rövidebb-hosszabb ideig vannak kilátástalanság érzések, rosszabb napok, mert elvesztett valamit, valakit, összeomlott az élete, elvesztette a munkáját, megélhetését, megbetegedett ő vagy hozzátartozója, ismerőse, utcára került, elégett a háza, meghalt valakije, stb. stb.
De tudd, akármilyen helyzetben is vagy, mindig van a közelünkben valamilyen megoldás, barát, hozzátartozó, segítő, irodalom és már csak az a kérdés, az ember benne hagyja magát az önsajnálatban vagy megkeresi az alternatív lehetőségeit, amik segíthetnek neki.
A tétlenség a Te esetedben lelkileg és testileg is tovább károsíthat téged. Érdemes segítséget kérned akár könyv formájában, akár személytől, mert Te is képes vagy hatékonyabban kezelni a nem könnyű helyzeteket is, csak valamikor segítséget fontos kérnünk ehhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!