Leszbikus lányok! Szerintetek mennyire kell beavatni a nőgyógyászt?
Az lenne a problémám, hogy két dolog miatt is jó lenne elmenni nőgyógyászhoz, de sehogy sem tudom rávenni magam. 19 éves vagyok, még sosem voltam nőgyógyásznál.
Igazából nem maga a vizsgálat zavar, sokkal inkább az esetleges kérdések. Sosem voltam férfival, viszont a barátnőmmel rendszeresen élek nemi életet.
Szerintetek mit kéne válaszolni(orvosi értelemben) arra a kérdésre, hogy szűz vagyok-e? Érdemes elmondani a nőgyógyásznak, hogy leszbikus vagyok?
Orvosi értelemben ha még meg van a szűzhártyád akkor szűz vagy, ha nincs, akkor nem vagy szűz. Ez a vizsgálatok miatt fontos lehet, mert a legtöbb dolgot máshogyan kell elvégezni szűz lányok esetén.
A többibe nem kell beavatnod ha nem szeretnéd.
Nem vagy szűz. Orvosi értelemben sem. A veled egyidős valóban szűz nőknek is általában hiányzik a szűzhártyája.
Sport és maszturbáció hatására is meglehet tőle szabadulni.
Aktív nemiéletet élsz, méhnyakrákszűrés szükséges. Azt meg nem vizsgál az orvos csak úgy kedvtelésből szűz lányon.
Nem muszáj elmondanod, hogy leszbikus vagy, de azt felejtsd el, hogy szűznek mondod magad.
Ha esetleg nagyon nyaggatna a fogamzásgátló szokásaiddal kapcsolatban akkor megemlítheted neki, hogy esetedben nem szükséges.
Én a helyedben elmondanám a helyzetet, persze nem ecsetelve a részleteket. Megy a vita fentebb, hogy szűz vagy vagy sem. Ez érdekes kérdés a helyzetedben. Az én leszbikus ismerőseim a nemi élet során használnak vibrátort és nem csak csiklóizgatásra. Ha ti is használtok,akkor valószínűleg a szűzhártyád már nincs meg. Ezenfelül sok nemi betegség tud terjedni nyállal és egyéb testnedvekkel is, nem csak ondóval, így ilyen téren is ki vagy téve veszélynek.
Keress egy olyan orvost, akiben meg tudsz bízni (pl. barátnők ajánlása alapján), és légy őszinte vele. Hallott ő már ennél cifrábbat is, ettől ne félj.
Semmi köze az orvosnak a nemi irányultságodhoz.
A vizsgálat, szűrés szempontjából meg mindegy hogy hetero, vagy leszbi vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!