Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a velemenyetek Depo-Provrea...

Mi a velemenyetek Depo-Provrea fogamzasgatlo injekcioval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok,22eves lany vagyok,2010 jan 4en ultettettem be Implanont-fogamzasg.,implantatumot a felkaromba! 1 hete kikelllett vetetnem,mert 40napig vereztem(nem erosen)de mindennap jott,es nagyon fajt az alhasam!Most meg nem tudom mit probaljak,de a tablettakra nem szeretnek visszallni,mert nem tul jok!Es szeretnem kerdezni,hogy van e valami tapasztalatotok ezzel a tipusu fogamzasgatlassal kapcsolatban.Elore is koszi annak aki valaszol!22/L
2010. ápr. 8. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy tapasztalatot vársz, nem véleményt, de azért gondoltam írok. (Szerintem Magyarországon az injekció nem túl elterjedt, bár lehet hogy ír majd olyan is, aki használja.) Szóval ha az implantátum hormontartalmára így reagált a szervezeted, én a helyedben nem adatnám be, mert akkor minimum három hónapig "élvezheted" az esetleges mellékhatásait. Azt még megszüntetni sem lehet, nem úgy, mint az implantátum esetében. Én még nem találkoztam olyan orvossal, aki javasolná, mert teljesen megbolondítja a szervezet normális hormonháztartását. Ha mindenképpen hormonális megoldásban gondolkodsz mégis, akkor inkább Nuvaring: azt bármikor leveheted, ha bajt csinál.
2010. ápr. 8. 15:29
 2/2 A kérdező kommentje:
ok,koszi a valaszodat,meglatom most indulok a tanacsadasra,majd megmondjak mit javasolnak,koszonom a valaszodat!
2010. ápr. 8. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!