Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor közeledik lányoknál a...

Amikor közeledik lányoknál a menstruáció akkor odalent "büdösebb"?

Figyelt kérdés
Ujjaztam a barátnőm pár hete és akkor konkrétan szagtalan volt a váladék vagy nem is tudom miaz, en pinalének hívom. Most az elmúlt napokban pedig határozottan rosszabbodott a szag, kicsit csipős szagú meg kellemetlenebb a szaga. Ennek köze lehet a menstruációhoz vagy semmi összefüggés?

2016. máj. 5. 13:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Lehet köze hozzá, a ciklus során folyamatosan változik a hüvelyváladék, pl. tudattalanul is akkor érzed az illatát a legvonzóbbnak, amikor épp peteérése van. Na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem biztos, hogy a ciklusa miatt van, az is lehet, hogy épp nem volt rendesen tisztálkodva, vagy valamilyen fertőzése van.
2016. máj. 5. 13:45
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Lehet h nem tusolt elotte vagy fertozese van :) nem kell egybol magad ala csinalnI....
2016. máj. 5. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Meni előtt erősebb illata van, de én nem nevezném büdösnek 😃
2016. máj. 5. 13:58
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Amugy ha ujjazni erett vagy meg h baratnod legyen akkor beszelhetsz is vele errol..;)
2016. máj. 5. 13:58
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Az is lehet, hogy alapból erősebb a szaga bármi ellenére, csak akkor alaposan megmosakodott, most meg már nem.
2016. máj. 5. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Amugy egy lany feltett nemreg egy kerdest h mostanaban szagos a pasija odalent.. nem a te baratnod? :)
2016. máj. 5. 14:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Fuu de baszott vicces lehet valaki:)
2016. máj. 5. 14:33
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan mar ... sut rolad h 18 sem vagy. Es h meg komoly kapcsolatod sem volt.. puncilè? Komolyan? ...:)
2016. máj. 5. 14:53
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Lehet köze a ciklushoz, bár nekem büdösebb nem lesz előtte csak más. Sok hormonális változás történik ilyenkor. Viszont lehet nem fürdött előtte, fertőzése van de még az étkezés is hatással lehet rá. Van akinek a sok fűszeres,hagymás ételtől lesz szagosabb.
2016. máj. 5. 14:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8. kérdező, igen nem vagyok még 18 és akkor?:DD komoly kapcsolatom volt már szóval kapufa, ha meg nem tudsz értelmes választ adni meg itt akadékoskodsz felesleges hozzászólnod a kérdéshez:D lesüt rólad hogy egy unalmas életű szerencsétlen vagy akinek nincs jobb dolga ennél, de ha téged ez tesz boldoggá én nem állok az utadba:D jó megismerni hogy van alja is a társadalmunknak:) a többieknek meg köszönöm a választ!:)
2016. máj. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!