Éreztem hogy pisilnem kell ki szaladtam a wc-re de mire le húztam a nadrágomat addigra tiszta vér volt már a nadrágom, rá ültem a wc-re hogy pisiljek de nem pisi jött hanem vér és egy ilyen kis nyálkás valami olyan mint ha egy zacskó lett volna, nagyon fájt mint ha szakították volna szétfele a hasfalamat.
Amúgy először AUT gondoltam fel fáztal de ez inkább menzesz csak gondolom nem rég jött meg először ilyenkor előfordul es furcsának érezheted
2016. máj. 4. 22:58
2/12 anonim válasza:
Azt*
2016. máj. 4. 22:58
3/12 anonim válasza:
Vagy megjött a mensid, vagy pedig felfáztál. De mivel azt írod, hogy mire a WC-re értél, már véres volt a bugyid, valószínűleg megjött a mensid. Szólj anyudnak.
2016. máj. 4. 23:04
4/12 A kérdező kommentje:
De akkor mi volt az a kis nyálkás dolog ami ki jött belőlem?
2016. máj. 4. 23:07
5/12 anonim válasza:
Lehetett vetélés is?!
2016. máj. 4. 23:12
6/12 anonim válasza:
Lehet sima fehérfolyás, vagy akár vetélés is. Hány éves vagy? Menstruáltál már?
2016. máj. 4. 23:14
7/12 anonim válasza:
Valószínű megjött ha olyan lett a bugyid. A levált méhnyálkahártya szokott lenni ez a darabos dolog illetve alvadt vér.
2016. máj. 4. 23:14
8/12 A kérdező kommentje:
De a barátommal védekezünk meg nem éreztem hogy rerhes lennék az utóbbi 1-2 napba éreztem azt hogy fáj a fejem, a hasam alja, lázas voltam és most ugye véreztem. (Nagyon)
2016. máj. 4. 23:15
9/12 anonim válasza:
Mikor kellett volna megjönnie?
2016. máj. 4. 23:15
10/12 anonim válasza:
Spontán vetélés eseten is lehet bár azt menzesz állásából azt meg nem fogod állapítani
Mert az állaga nem lesz sokkal másabb
Úgyis úgyis nyálkás es kissé darabos :(
Szerintem ne aggódj a betegség is ra tehetett egy lapáttal :) pihenj sokat es meleg vizes palackkal borogasd a pocakod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!