Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vért pisiltem miért?

Sadaa kérdése:

Vért pisiltem miért?

Figyelt kérdés

Éreztem hogy pisilnem kell ki szaladtam a wc-re de mire le húztam a nadrágomat addigra tiszta vér volt már a nadrágom, rá ültem a wc-re hogy pisiljek de nem pisi jött hanem vér és egy ilyen kis nyálkás valami olyan mint ha egy zacskó lett volna, nagyon fájt mint ha szakították volna szétfele a hasfalamat.

Mi lehet velem? :(

2016. máj. 4. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem akkor volt ez amikor másodszorra jött meg

Amúgy először AUT gondoltam fel fáztal de ez inkább menzesz csak gondolom nem rég jött meg először ilyenkor előfordul es furcsának érezheted

2016. máj. 4. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Azt*
2016. máj. 4. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Vagy megjött a mensid, vagy pedig felfáztál. De mivel azt írod, hogy mire a WC-re értél, már véres volt a bugyid, valószínűleg megjött a mensid. Szólj anyudnak.
2016. máj. 4. 23:04
 4/12 A kérdező kommentje:
De akkor mi volt az a kis nyálkás dolog ami ki jött belőlem?
2016. máj. 4. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Lehetett vetélés is?!
2016. máj. 4. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet sima fehérfolyás, vagy akár vetélés is. Hány éves vagy? Menstruáltál már?
2016. máj. 4. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű megjött ha olyan lett a bugyid. A levált méhnyálkahártya szokott lenni ez a darabos dolog illetve alvadt vér.
2016. máj. 4. 23:14
 8/12 A kérdező kommentje:
De a barátommal védekezünk meg nem éreztem hogy rerhes lennék az utóbbi 1-2 napba éreztem azt hogy fáj a fejem, a hasam alja, lázas voltam és most ugye véreztem. (Nagyon)
2016. máj. 4. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Mikor kellett volna megjönnie?
2016. máj. 4. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Spontán vetélés eseten is lehet bár azt menzesz állásából azt meg nem fogod állapítani

Mert az állaga nem lesz sokkal másabb

Úgyis úgyis nyálkás es kissé darabos :(

Szerintem ne aggódj a betegség is ra tehetett egy lapáttal :) pihenj sokat es meleg vizes palackkal borogasd a pocakod

2016. máj. 4. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!