Anyám nőgyógyászhoz aar vinni? (több lent)
Szóval..most van meg kb 4-ik alkalommal a mensim és több mint 2 hete tart.Nagyim is meg mindenki mondta,hogy ez normális de anya azt mondta h elvisz nőgyógyászhoz.NEM AKAROK MENNI..
Azért sem,mert szoktam maszturbálni,meg szégyenlős is vagyok.
Mit tegyek?
13/l
Szia!
Ezzel nem kell nőgyógyászhoz menned,teljesen normális dolog hisz nem régóta menstruálsz csak.
Ha meg nem nyúlsz fel a hüvelyedbe,nem szakítod át a szűzhártyád,tehát semmiféle sérülés nincs a szűzhártyán,hanem csak a csiklós izgatod akkor nem fog látszódnak semmi sem.
Mond meg anyukáknak hogy te nem fogsz levetkőzni az orvos előtt úgy sem.Sem az orvos,sem az anyukád nem kényszeríthetnek,foghat le hogy te levetkőzzél,akaratos ellenére nem vizsgálat még az orvos.Tehát nem tud mit tenni ha te ellenkezel.
De eleve van tini gyógyászat,gyermekgyógyász.
Tehát téged inkább ha komoly baj van ide kell vinni,és jobb női orvost keresni,előtte a nadrágot,bugyit könnyebb levenni majd,meg megbeszêlj anyukáddal hogy ne menjen be az orvosi szobába,mert sok helyen nincs elkülönített vizsgáló és akkor anyukád mindent látnak és ez elég intim vizsgálat,meg akkor nyugodtan tudsz az orvossal beszélgetni,senki nem zavarna téged.
De nem szokott a masztiról kérdezni,még szülőknek beszámolni az orvos,a mensiről kérdez.
Több, mint két hétig(!) tartó menstruáció NEM normális, anyud helyében én is elvinnélek.
Maszturbáláshoz senkinek nincs köze, szégyenlősködés meg egy dolog.
Menj szoknyában, úgy nem annyira kellemetlen a dolog, egyébként nem is biztos, hogy megvizsgál - bár nem ártana.
Utolsó!
Miiiii? Gyógyszerrel állította be 28 napra? Mindezt 11 évesen? Ugye nem az, amire gondolok? Ha igen, akkor ez nem egy szuper orvos (ahogy Te gondolod!) hanem egy idióta.
Kedves kérdező!
A egy beállt ciklusban valóban nem normális a 2 hetes menstruáció, hiszen akkor 2 hét múlva újra megjön. Viszont kezdetben lehet normális ez is, ahogy az is, hogy lehet most fél évig sem jön meg újra.
Nőgyógyászhoz még én sem vinnélek, pláne, ha Te nem akarod. Az orvos sem fog így megvizsgálni. Azt fogja mondani, hogy gyere vissza, ha majd felkészültél.
A maszturbációra nem fog rákérdezni.
A szoknya/nadrág ügynél fontosabb, hogy ha mégis mész / mentek, magánrendelőbe menjetek, ahol kellő felszereltségű a hely. Azaz nem kell az öltözőtől a székig 20 m-t sétálnod. Valamint az orvosod valóban időt szán rád, nem mint egy futószalag rendel. Igaz, hogy a magánban fizetni kell, de megéri.
Bár ezt Édesanyád biztosan tudja, és nem az ambulanciára vinne.
Amúgy mint 4 gyerekes édesanya, tökéletesen megértem az Anyukádat. Hidd el, nem azért vinne, hogy bántson. Épp ellenkezőleg, az aggodalom, a féltés és a szeretet vezérli, még ha most nem is így érzed.
Minden rendben lesz.
Teljesen felesleges még ilyen tortúrának kitenni téged!!
Ha nem tudod anyudat lebeszélni, akkor keressetek mindenképpen női gyerek nőgyógyászt.
A maszturbálás nem fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!