Mi ez, mit tegyek? 12/l Többi lent!
Figyelt kérdés
Most voltam vécén, és egy hatalmas fehér folt van a bugyimon! Olyan mintha bepisiltem volna, de egyáltalán nincs semmi szaga, teljesen hátul van a bugyimba? Mi ez? Ilyen még nem volt nekem! Nem szeretnék olyan váaszokat, hogy kérdezzem meg anyát meg ilyenek mert nincs itthon! Légyszi segítsetek! Mit tegyek?2016. máj. 3. 10:41
11/29 anonim válasza:
Egy kis tisztasági betét elég. Nekem is van ritkán fehérfolyásom, de olyan kevés, hogy én arra nem használok betétet, kimossa a gép.
19L
12/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. máj. 3. 13:09
13/29 anonim válasza:
Uh szegenykem, emlekszem nekem nagyon durva volt 2 evig, amig nem jott meg a mensim, nagyon sok volt. De nyugi, normalis!
14/29 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszod! Meg johetnek!
2016. máj. 3. 16:43
15/29 anonim válasza:
Halli!
Ez fehér folyás,a hüvely tisztítását szolgálja,színe fehér,átlátszó vagy világos sárga is lehet,pici szaga lehet,mennyisége valamikor kevésbé,néha egész sok.
Dm,roosman üzletekben libresse economy egyébként csomagolt,pici vékony tisztasági betétet lehet venni.
16/29 A kérdező kommentje:
Anyuval beszéltem, nem enged betétet....:(
2016. máj. 3. 20:21
18/29 anonim válasza:
Carefree, discreet, always, naturella számtalan tisztasági betét van az való erre a célra. És mi az hogy nem engedi? Ebben nincsen semmi, minden nő használja és ráadásul a bugyi is tiszta marad. Meg lehet hogy hamarosan megjon és akkor is jó ha van benn egy betét.
19/29 anonim válasza:
Anyád idióta, ha nem hagyja a betétet. Most ücsörögj egész nap a folyásodban? Gratulálok neki...
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valahogy úgyis veszek betétet, csak olyanokat mondjatok amit esetleg egy boltban is van :)) veszek mikor jövök haza suliból most meg loptam egyet anyától....:)))
2016. máj. 4. 06:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!