Tényleg fejletlen lennék? 12/L Többi lent!
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim fejletlennek csúfolnak. A fehérfolyásom 1 éve van meg, a mellbőségem 75 cm, minden szőrzetem megvan. Még nem jött meg. Tényleg fejletlen lennék?2016. máj. 2. 19:44
2/20 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Még jöhetnek! Amúgy a testsúlyom 38 kg, 150 cm vagyok.
2016. máj. 2. 19:49
3/20 anonim válasza:
Dehogy.
Manapság sokan menstruálnak már 11-12 évesen. De amikor én voltam tini, akkor a 13-14 éves kor volt az általános.
Nem vagy elkésve. Különben is, sok-sok évig fogsz majd menstruálni. Nem gond, hogy neked 1-2 évvel később kezdődik, mint xy lánynak az osztályodból.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem várom, anyukám is 13-14 volt csak rosszul esik hogy ők fejlettek és mindenkit aki nem olyan mint ők, csúfolnak.
2016. máj. 2. 19:54
5/20 anonim válasza:
De egyáltalán miért kötöd az orrukra, hogy neked még nem jött meg, honnan tudják?
6/20 anonim válasza:
Hiába jött meg neki, agyilag nem fejlettek még. Bunkóság ilyennek piszkálni valakit.
7/20 A kérdező kommentje:
5-ös, felvilágosítón kérdezték. Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek! Ment a zöld kéz! ☺
2016. máj. 2. 20:25
8/20 anonim válasza:
Ezen egyáltalán ne szomorkodj! Tényleg bunkóság a társaidtól ez. Senki sem egyszerre fog kifejlődni. Nem egyszerre nő ki a fogunk. A lányok cicije is van akinek 14 éves korára kezd nőni. A másiknak már 12 évesen. Ez nem versenypálya. 18 éves korotokra ez lezajlik, és ez a lényeg. hagyd figyelmen kívül az ilyen beszólásokat.
A felvilágosító órán elég elővigyázatlan volt aki ezt személyesen mindenki előtt megkérdezte tőletek.Ez mindenkinek a magán ügye.
9/20 A kérdező kommentje:
8-as, szerintem sem volt szép az iskolaorvostól (nálunk ő tartotta) , hogy kitalálta a lányának (aki az osztyunkba jár, ő csúfol a legjobban mindenkit a barátnőivel). Köszönöm a válaszokat. Még jöhetnek!
2016. máj. 3. 06:47
10/20 anonim válasza:
Amikor én voltam ennyi idős, nem volt divat az ha valakinek előbb Megjött. Nekem 11 évesen, tesómnak 16 évesen. Nekem nem született babám, tesómnak van két szép gyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!