Miért nem jön meg? Házi praktikák?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,12 éves korom óta pontosan 28 napos a ciklusom,soha nem késett,soha nem jött hamar.Ebben az időszakban elég elfoglalt voltam,a suliban is sok minden összejött,és elég sokat sportolok is.2 kilót fogytam,így eltűntek a nem hívánt párnák a hasam aljáról és a combjaim is jóval vékonyabbak.Így 51 kg vagyok és 167 cm.
Már a cikusom 33. napjában vagyok.Mit tegyek,hogy megjöjjön ismét?Kezdek aggódni
2016. máj. 1. 17:21
1/3 anonim válasza:
Elég alacsony a testtömegindexed, az a két kiló lehet kicsit eltolta. De ez még bőven nem sok késés, várj az aggódással.
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, a stressz és a fogyás is hatással lehetett a ciklusodra, ráadásul az sem meglepő, hogyha bármilyen külső ok nélkül idővel megváltozik a ciklusod. Most vagy a leginkább változékony korban, abból a szempontból, ami a szervezetedben történik. A hormonháztartásod elég sok változáson megy keresztül ezekben az években, így az is természetes dolog, ha csak úgy magától késik, vagy esetleg meghosszabbodik, lerövidül a ciklusod.
3/3 anonim válasza:
Stressz, fogyás, egyéb amit nem látsz. Simán késhet néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!