Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megtudhatja hogy voltam...

Megtudhatja hogy voltam nogyogyasznal?

Figyelt kérdés
Mit jelent hogy tag huvely es nagy meh antiflexionban?
2016. ápr. 29. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki tudhatja meg? Elméletileg senki, mert az orvosnak titoktartási kötelezettsége van.

Tág hüvely. Nem szűk. Tehát tág... ezen nincs mit nem érteni, ahogy a nagy méhen sem. A nagy a kicsi ellentéte.

Anteflexio: a méh normális fekvése: előre hajlik, rá a húgyhólyagra.

2016. ápr. 29. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ki tudhatja meg? Szülők? Párod? A dokit köti a titoktartás, az már más kérdés hogy volt-e ismerős a váróban pl. őt nem köti semmi, de mindenkinek illene járni az éves rákszűrésre, szóval ezt az egészségedért teszed, aki szerint ez ciki, az nem volt még beteg vagy nem volt panasza és nem éri fel ésszel az ilyesmit.

Tág a hüvelyed és hátrahajló a méhed.

2016. ápr. 29. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
bocsi: előrehajló a méhed. A hátra retroflektalt.
2016. ápr. 29. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

nem értem a kérdésed. félsz,hogy a szüleid megtudják,hogy nőgyógyásznál voltál?nem tudom hány éves vagy,de bizonyos kor felett tök normális,hogy évente járnak a nők szűrésre. de egészen kicsi lányoknak is kellhet menni nőgyógyászhoz,ha olyan betegségük van.. nincsen ebben semmi ciki.

nem tudhatja meg az orvostól, titoktartási kötelezettsége van. de amúgy sem hiszem,hogy ilyennel foglalkozna egy orvos,hogy elpletykálja a szülőknek.LOL

2016. ápr. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!