Mitől fáj a mellem? Teljesen megkeményedett az egyik, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Mindkét mellem nagyon fáj, már csak háton tudok aludni. Teljesen megkeményedett az egyik (a másik kevésbé, mintha egy nagy golyó lenne benne. Főleg a mellbimbóm fölött fáj. Mensimig még van 1 hét, de nem úgy fáj, mint előtte szokott, ez 10x erősebb, meg akkor meg se szokott keményedni.2008. szept. 23. 20:38
1/4 anonim válasza:
nem vagy véletlenül terhes. nekem akkor volt ilyen.nem tudtam hason aludni mert fájt a cici.a bimbód nem kemény?nem nagyobb?
2/4 A kérdező kommentje:
Mellbimbóm ugyanolyan, mint szokott lenni. Csak fölötte fáj egy tenyérnyi területen. Terhesség nem valószínű..de benne lehet a pakliban, majd csinálok tesztet, ha nem jön meg. Más panaszom nincs. Mástól nem lehet?
2008. szept. 24. 12:12
3/4 anonim válasza:
hát esetleg a mensi következte miatt. nem egyforma senki. nem tudom.mindenesetre csinálj egy tesztet.bár nekem amikor egy hónapos voltam,vagy icivel több,negativ volt a teszte,majd 2,5hónaposan mutatta ki a pozitivat.
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, és kiderült hogy ciszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!