Vetélés után PCOS?
Ápr.16.-án 8hetes terhességem szakadt meg.nehezen indult a terhesség mert kevés volt a progeszteron szintem,halvany rózsaszín vérzésem volt,de kaptam rá gyógyszert és szépen fejlődött a baba,szivhangja is volt.a vérzés erősödött és elis ment.Nem kellett kaparni.kontrollon nem mondták semmit,viszont a papiromra az van írva policisztás jellegű ovárium minket oldalon.a vetélés utáni vérzésem addig tartott mint egy rendes menstruáció.most vagyok a ciklusom 13.napján és a megszánjam magasan van,kemény és zárt.
A kérdésem az lenne hogy hogy lehet az hogy a terhesség alatt nem vették ezt észre? Mert ez is okozhat korai vetélést.Vagy a vetélés után alakult ki?
A kórházban azt mondta az ügyeletes doki mivel szépen kitisztult nem kellett kaparni,amint készen állok jöhet a következő mert minden rendben van.
Biztos hogy az ultrahangon PCOS volt látható? Olyan tüneteim nincsenek és eddig senki nem mondta hogy bármi baj lenne.elvégre teherbe estem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!