Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért maradhat ki a menstruáció?

Miért maradhat ki a menstruáció?

Figyelt kérdés
január óta vagy nem jön meg vagy alig. Most áprilisba nem jött meg és egy hete görcsölök szúró fájdalmat érzek az alhasba. Tegnap voltam nőgyógyászaton megvizsgált terhességet nem látott de h azt teljesen kilehessen zárni az okokból elküdött laborba terhesség vizsgálatra. azt mondta a tüsző be van ágyazódva tehát megkéne jönnie de nem jön. Holnap lesz meg a lelet és megyek vissza. mindig volt problémám a menstruációmmal. De ilyen még nem volt. Van rajtam súly felesleg ami nagyon nehezen megy le, az utóbbi időbe nagyon sok a pattanásom, szőr is gyorsabban nő mint eddig. Mi lehet?
2016. ápr. 27. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinált bármi mást a nőgyógyász azon kívül, hogy megvizsgálta, terhes vagy-e? Nem csak a terhességtől maradhat ki a vérzésed, hanem egészségügyi problémáktól, betegségektől is... Ha ez a nőgyógyász nem vizsgál meg rendesen, akkor keress másikat! Biztosan van valami gond, hiszen nem jön meg hónapok óta, ez nem természetes dolog.
2016. ápr. 27. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Én tisztába voltam vele hogy nem vagyok terhes. Mindig védekezünk és nem is megy el bennem a barátom. Hüvely uht csinált. Nem látott semmit azt mondta.... Két nőgyógyász van a másik sokkal gyökerebb mint ez.... Félek nagyon de hiába mondtam neki volt már gondom nem foglalkozott vele... De tudom, hogy van valami mert nem volt soha pontos, de azért megjött rendszeresen.mikor megjött az első két hónapig meg volt és mire elállitották tele tömtek minennel. Sok a férfi hormon akkor azt mondták egy hónapig szedtem gyógyszert utána rendesen megjött.
2016. ápr. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!