Fertőzésre gyanakszom! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Mostanában van,hogy nagyon viszket a nemi szervem.Néha ég,de ez ritkább.Ami nagyon zavar,hogy kellemetlen szagot érzek lentről,szinte folyamatosan.Fűrdés után is elég hamar,mert valamennyi folyásom is van,ami kicsit sűrűbb,sárgás.Tudtok segíteni?2010. ápr. 7. 16:50
1/3 anonim válasza:
Gomba, fertőzés. Holnap menj dokihoz a Te érdekedben! Ha halasztgatok csak rosszabb lesz!
2/3 anonim válasza:
Még most se tudom, hogy miért reflexesen "gombáznak" egyesek, holott más is szóba jöhet.
Itt egy kis "mankó":
Ha fehér, túrós--> Candida (gomba)
Ha halszagú--> Gardnerella (baktérium)
Ha zöldes, habos-->Trichomonas (egysejtű protozoon)
Amúgy az első válaszoló jól mondta, menj orvoshoz.
3/3 anonim válasza:
Mindenki egyből gombát ír... De lehet bakteriális is, főleg, ha büdös, sárgás a folyás! Nekem is ez van most éppen. Voltam dokinál, írt fel antibiotikumot.
Mi sajnos nem tudunk segíteni, csak a doki aki vesz mintát, elküldi tenyésztésre és az alapján ír fel gyógyszert!
Ne várd meg, hogy még rosszabb legyen, hiába húzod halasztod sosem lesz jobb így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!