Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati problémák...

Nőgyógyászati problémák lehetnek belső gyulladás miatt? (torokfájás, láz)

Figyelt kérdés

Nos. 18 éves lány vagyok, vasárnap észleltem, hogy pisilés közben kitörlésnél fájnak a kisajkaim. Hétfőn is még mindig érzékenyek voltak, és kicsit viszkettek is, de csak az után ha kitöröltem.

Ma kedd van, ma is fáj kitörlésnél, és nagyon enyhe viszketés csak kitörlésnél. Folyásom nincs, magába nem fáj, nem éget, semmi egyéb tünet. Egyedül annyi hogy még pirosak is. Valami gyulladásra gondolok, a nyakamban a nyirokcsomóim is nagyok, fáj a torkom és ma lázas is voltam. Lehet ez valami belső gyulladástól, vagy hüvelygomba vagy felfázás? mi lehet? (ha csütörtökig nem múlik, akkor nőgyógyászatra megyek csak érdekelnek a vélemények)

2016. ápr. 26. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A hüvelyflóra kényes egyensúlyára alapvetően az immunrendszer vigyáz, ami ha valamely oknál fogva legyengül (pl. esetedben a légúti fertőzés miatt) akkor könnyel előfordulhat, hogy a vaginában elszaporodnak a kórokozók. A viszketés és a kipirosodás már jele lehet ennek, még ha jelenleg enyhék is a tünetek. Érdemes megemlíteni a háziorvosodnak, nem kell feltétlenül a nőgyógyászhoz szaladni, csak ha ő indokoltnak tartja!
2016. ápr. 27. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Valószínűleg közrejátszott a betegségem is, de már csütörtökre elmúlt, nem mentem el orvoshoz. Szerintem az okozhatta, hogy elfogyott az intim mosakodógélem, és pár napig amíg nem tudtam venni addig tusfürdővel mosakodtam, és irritálhatta.
2016. máj. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!