Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 Éves vagyok 170cm, és...

Csalika00 kérdése:

13 Éves vagyok 170cm, és sajnos 54 kg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A suliban volt mérés vagyis megmérték a súlyunkat. Elég ciki volt hogy még egy már fiúnál is nehezebb voltam. És més a barátnőmnél is aki sokkal magasabb nálam, eléggé elszomorodtam. Tudtok vlmi edzéstervet vagy fogyókúrát?Légyszi írjatol privibe is.
2016. ápr. 25. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
NEM! A saját egészséged érdekében ne kezdj fogyni.
2016. ápr. 25. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
168cm vagyok és 52kiló, ami elég arányos, szóval nem hiszem, hogy te az 54 kilóddal bármennyire is duci lennél.
2016. ápr. 25. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:

teljesen jó a súlyod

nekem az orvosok 155 cm-hez mondták, hogy 50 kg-nak kellene lennem, na az lenne sok

2016. ápr. 25. 20:47
 4/9 anonim válasza:
Sztem is teljesen jó. Ne akarj olyan lenni mint én😂
2016. ápr. 25. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor Te valami anorexiás osztályba jársz, ha még néhány fiúnál is nehezebb vagy ekkora súllyal.

Viccet félretéve, kétlem, hogy te lennél a legnehezebb, vagy csak azt hallottad meg, akinek kevesebb, mert arra vagy kihegyezve, vagy eltúlzod a dolgot.

Egyébként meg ne törődj vele, hogy mások hány kilók, egyedül az legyen a fontos, hogy te egészséges tudj maradni, és jól érezd magad a bőrödben. Az 54 kiló pedig teljesen normális a magasságodhoz, még az is lehet, hogy kevés is egy kicsit, ezt látatlanban nem tudhatjuk, de semmi esetre sem sok! Ezt felejtsd el, nehogy elkezdj diétázni ilyen fiatalon, sportolj, de egyél mellette rendesen, és hidd el minden rendben lesz!:)

2016. ápr. 25. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat 😊😊😊
2016. ápr. 25. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
A testtömeg indexed 18,7, ami 13 éves gyereknél 47% (keress kalkulátort a neten) 10 és 75% között normális, ennek pont a közeén vagy. NEhogy nekiállj fogyókúrázni!!!
2016. ápr. 25. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Fogyni ?

En is 13 vagyok ( mindjárt 14)

Es en 167 cm Es 54 kg vagyok

Akkor mar az azt jelenti hogy dagadt vagyok ?

Ez hulyeseg

Nem kell fogynod !

2016. ápr. 26. 06:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy akarj fogyni! Ez teljesen normális testsúly, vékony lehetsz így is.
2016. ápr. 26. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!