13 Éves vagyok 170cm, és sajnos 54 kg. Mit tegyek?
teljesen jó a súlyod
nekem az orvosok 155 cm-hez mondták, hogy 50 kg-nak kellene lennem, na az lenne sok
Akkor Te valami anorexiás osztályba jársz, ha még néhány fiúnál is nehezebb vagy ekkora súllyal.
Viccet félretéve, kétlem, hogy te lennél a legnehezebb, vagy csak azt hallottad meg, akinek kevesebb, mert arra vagy kihegyezve, vagy eltúlzod a dolgot.
Egyébként meg ne törődj vele, hogy mások hány kilók, egyedül az legyen a fontos, hogy te egészséges tudj maradni, és jól érezd magad a bőrödben. Az 54 kiló pedig teljesen normális a magasságodhoz, még az is lehet, hogy kevés is egy kicsit, ezt látatlanban nem tudhatjuk, de semmi esetre sem sok! Ezt felejtsd el, nehogy elkezdj diétázni ilyen fiatalon, sportolj, de egyél mellette rendesen, és hidd el minden rendben lesz!:)
Fogyni ?
En is 13 vagyok ( mindjárt 14)
Es en 167 cm Es 54 kg vagyok
Akkor mar az azt jelenti hogy dagadt vagyok ?
Ez hulyeseg
Nem kell fogynod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!