Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 napos menstruáció? Hogyan?

3 napos menstruáció? Hogyan?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy olvastam korábban itt,hogy valaki a menstruációja első napján be szokott venni egy bizonyos gyógyszert és az lerövidítette 3 napra neki. Az érdekelne engem,hogy mi ennek a gyógyszernek a neve? Fontos lenne nagyon!

2016. ápr. 22. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a választ nem tudom, de nem kéne a ciklusoddal babrálni, mert hosszútávon nem kifizetődő.

Ha irreálisan hosszú a ciklusod, menj el nőgyógyászhoz, lehet felír neked vagy erre egy készítményt, vagy szimplán fogamzásgátlót.

2016. ápr. 22. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen tabletta! Cickafarkteát ha iszol akkor csak a mennyiséget csökkenti, ahogy a citrom lé is.

Ahogy az 1. válaszoló írta, kifizetendő. Hidd el, egy nő sem szeret menstruálni. De muszály. Fogadd el!😊

2016. ápr. 23. 07:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 6-7napig szokott tartani,és még egyszer sem vettem be ilyen csoda gyógyszert,csak most elsőnek szerettem volna,mert vizsgaidőszak van meg minden összejött egyszerre. Meg alapból,úgy tudom,hogy a normális az a 3nap max 4nap szokott lenni. Ehhez képest nekem a duplája:D ,szinte'
2016. ápr. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!