Állandó mensi, mit kezdjek vele itthon?
Nem áll el a menstruációm, már több hete.
Nem megyek orvoshoz mert rettegek tőle, milyen más ötletetek van? Gyógynövény, vény nélküli gyógyszer, bármi más?
Végre egy hasznos válasz, 6-os. Beszerzem ezeket a tablettákat, remélem segít nekem is.
Orvoshoz azért nem megyek mert nekem a vizsgálat iszonyatosan fájdalmas. De tudom hogy senki nem érti meg mert másoknak sose fáj ahogy hallottam.
30 vagyok egyébként.
De ha elmész nőgyógyászatra és mondod, hogy nem akarsz most vizsgálatot, akkor nem vizsgálnak meg olyan állapotban-
Viszont a Norcolut meg vényköteles azt nem tudod vény nélkül a gyógyszertárban kiváltani (csak onnan tudom mert én is szedtem, de nekem a dokim felírta)
Budapesti vagy?
Ja és házidokihoz nem menj mert nem írja fel a nőgyógyászati gyógyszert (legalábbis az enyém nem írta fel)
A vizsgálattól fél - de nem mindenki vizsgálná meg, ha
nem akarja, viszont a gyógyszer miatt el kéne mennie mert nem fogják kiadni neki a patikában a vénykötelest vény nélkül (azt meg csak szakdoki tud adni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!