Szedjem ezért a fogamzásgátlót?
Már egy éve szenvedek, nagy görcseim vannak mikor megjön és különböző rosszullét, de nem minden hónapban.
Egészen februárig gyógyszer nélkül nem bírtam ki az első napot. A legrosszabb hónapok: tavaly április, június, szeptember és december, idén meg az április
Emellett hasmenésem is van, nem csak menzeszkor de csak napi 1x és nem az az igazi vizes hasmenés, és nem mindig. Laza széklet állandó már egy éve.
Szeptemberben lázas is voltam, kétszer kerültem kórházba miatta és három kórházban voltam, egyikben feküdtem is és vakbélgyulladással műtöttek, de nem vagyok biztos hogy az volt. (mindegy ez hosszú, lényeg hogy a menzesz görcsök miatt kerültem be és gyulladást mutatott ki.)
Októberben antibiotikum, azóta nem jött vissza a gyulladás. Ultrahang nem mutatott ki semmit a műtét óta.
Most visszamentem a nőgyógyászhoz a háziorvos ajánlásával. Azt mondta hogy mivel fél éve volt ezért most nem csinál, megvizsgált, tüneteieket is elmondtam, fogamzásgátlót ajánlott mert azt mondta ettől elmúlik. Mondta hogy döntsem el mig felöltözöm, igent mondtam mert akkor még vissza tudok lépni és tudok gondolkodni rajta. Mirabellát irta fel.
Egy másik doki elküldött vérvételre és nem volt gyulladás és jó lett a labor.
Szerintetek szedjem? Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!