Az normális, hogy az egyik mellem nagyobb a másiknál? Nem nagy mértékben tér el, de azért én jól látom. Utol fogja érni a másikat a növésben, vagy ez örökre így marad?
Szia!
Szerintem ritka az, ha a két mell pontosan ugyanolyan méretű és alakú. Egy kicsi eltérés lehet közöttük.
Nekem sem egyforma, én látom, a tükörben. A férjemnek fel sem tűnik :)
Viszont lehet szélsőséges eltérés is, pl anyósomnak nagyon eltérő nagyságúak, ruhán keresztül is látszik.
Gondolom, még növésben van, fog ez még alakulni, nőni, változni.
Üdv!
A női kebel az esztendők során folyamatosan változik. Más az alakja és felépítése a nemi érés idején, más húsz, majd harminc év körül, illetve a klimax után.
A gyermekkorban még mindkét nemnél azonos bimbóudvar és emlőbimbó. A kislányoknál a 10–11 év táján kezd változni, fejlődni. Először a bimbóudvar emelkedik elő a bimbóval együtt, majd a mell is nagyobbodni kezd. Idővel a bimbóudvar belesimul a mell szintjébe. A felnőttkorra jellemző forma két-három év alatt alakul ki. A mellek fejlődése gyakorta nem egyidejűleg történik, sőt fájdalommal is járhat. A bimbóudvar alatt növekedő mirigyek feszülése okozhat fájdalmat. Ez főleg akkor szokta megijeszteni a kislányt és a szülőt, ha csak az egyik oldalon látható-érezhető a növekedés. Az aszimmetriának jelentősége nincs, néhány hónap késéssel a másik oldal fejlődése is megkezdődik. A mell egy-két évvel előbb kezd fejlődni, mint a szeméremszőrzet. Az első vérzés csak újabb egy-két év múlva – a hónaljszőrzet megjelenésével azonos időben – várható.
Szia!
Az első linkben írték, hogy a női mell 30 éves korig nőhet. Szóal, van még időd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!