Magán nőgyógyászhoz menjél el,lehetőleg női orvost keres.Kérdezd még ismerőseiket,barátnőjét esetleg interneten keress rá, kit tudnak ajánlani,hogyan zajlik a vizsgálat(itt is sok eltérés van,nálunk az orvos kis beszélgetés után rákérdez milyen vizsgálatot szeretnêtek mert a rákszűrést 10.000 ft,de ha ez kiegészül hüvelyi ultrahanggal akkor 12-13000 ft.De van olyan orvos aki eleve mindkettőt csinálja).Valamit ahova én járok ott csak orvos van,nincs aszisztens.Én olyan helyre szerettem volna menni ahol vizsgálatkor csak az orvos van jelen,más nem lát közben.Van barátnőm ahol van aszisztens a magán nőgyógyásznál,de a vizsgáló egy elkülönített helység tehát csak az orvos látja majd őt.De hallottam olyat is ahol az aszisztens mindent látott,a szoba közepén volt az ágy.Na oda nem mennék el.
2016. ápr. 10. 15:49
2/16 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincsenek rossz emlékeim az első vizsgálatról. Érdemes szoknyában vagy hosszított felsőben menni, hogy ne kelljen teljesen fedetlen alsótesttel átsétálnod a vizsgálón, de ha említed az orvosnak, hogy ez az első vizsgálatod, biztosan mindent el fog magyarázni. Mindig gondolj bele, hogy ő ebből diplomázott, ezt csinálja évek óta, ez a hivatása, tehát semmi olyat nem tudsz neki mondani/mutatni, amit ne látott volna már. Természetes, hogy izgulsz, de nincs semmi okod rá. :)
2016. ápr. 10. 15:50
3/16 anonim válasza:
No maganorvoshoz mentem
2016. ápr. 10. 15:50
4/16 anonim válasza:
Bocs telefonról írtam és szavakat tőle be írás közben.Azt akartam írni barátnőjét,ismerősöket Kérdezd még kit ajánlanak,milyen a rendelő,a vizsgálat,az orvos stb...
2016. ápr. 10. 15:51
5/16 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Melyik városban keresel nőgyógyászt?
2016. ápr. 10. 18:28
6/16 anonim válasza:
A helyedben mindenképpen női orvost keresnék fel az első alkalommal, elég izgalmas az úgy is minek tetézni még azzal is hogy egy "idegen férfi" elött kell terpesztened...
2016. ápr. 10. 18:57
7/16 anonim válasza:
Az motiváljon, hogy megtudod így hogy egészséges vagy! :) Az orvos aznap több nőt lát, ő érted van!
Én magánhoz mentem először, férfihez (nem volt nő a kínálatban), de ez abszolút nem zavart, azóta is hozzá járok. Az összes orvosom férfi, nem szándékosan, de így jött ki. 6000Ft volt, ebben benne volt a rákszűrés.
Hosszú tunikában mentem és nem fájt egyáltalán, 2 perc volt.
2016. ápr. 11. 18:26
8/16 anonim válasza:
Szoknyaban menj, magandokihoz! Ha nincs ra penzed, akkoris szoknyaban menj, vagy hosszu felsoben, csak a Bugyit kell levenni, es igy nem allsz ott mesztelenul. Gondolj arra h fontos az egeszseged, meg arra h ok rengeteg embert latnak ez a munkajuk!!! :) nyugi, nem rossz egyalatalan, nekem egy rossz emlekem volt egy bunko doki miatt de valtottam lezartam. Vannak nagyobb godnok mint par perces vizsgalat miatt kiakadnI. Es utana megnyugszol meg barmit kerdezhetsz! :)
2016. ápr. 11. 23:34
9/16 anonim válasza:
Nekemis magandokim van de 10.000??:O annyiba sose kerult Nekem.... 4000ft de csak januar ota. Elotte 3500volt...:) bizti orvos fuggo. Utolso vtam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!